JUTA-Raktár

Mobil online számlázás gyorsan és egyszerűen

Mobil számlázás

A kijáró szervizek, szolgáltatók, mozgóboltok és terítő autók számára mindig is komoly gondot jelentett a számlázás megoldása. Ennek a körnek fejlesztettük ki a Szamlazzezzel.hu programunkat, mely profi megoldást nyújt erre a problémára.

Csak egy internet hozzáférés kell

A szoftver Androidos vagy iPhone-os mobiltelefonról, tabletről valamint Windows-os laptopról is használható. A felhő alapú Szamlazzezzel.hu egy online számlázó program, ami telepítés nélkül, azonnal használható, akár a Facebook, vagy a Gmail.

Könnyű kezelhetőség

A Szamlazzezzel.hu kezelése egyszerű, kézre álló, így bárki pillanatok alatt ki tud állítani vele egy számlát. A program számos segítséget nyújt a bizonylatok gyors kiállításához. Vonalkód beolvasása a telefon vagy tablet kamerájával, gyorsgombok használata, termékkiválasztás a cikktörzsből.

Nyomtatás azonnal

A rendszerhez egy kisméretű, akkumulátoros, hordozható nyomtatót is kínálunk. Ez bluetooth kapcsolattal csatlakoztatható a telefonhoz vagy tablethez. Ennek segítségével az elkészült számlát azonnal ki lehet nyomtatni, és át lehet adni a vásárlónak. Az elkészült számla PDF formátumban azonnal, automatikusan elküldhető email-ben is. Így nem szükséges a számlát kinyomtatni, ha az ügyfél elektronikusan szeretné azt megkapni. Számla nyomtatásra használható a mobil vezeték nélküli nyomtató helyett blokknyomtató vagy A/4-es nyomtató is.

NAV Online Számla kapcsolat

A Szamlazzezzel.hu programban a belföldi adóalanyoknak kiállított számlák automatikusan feltöltődnek a NAV szervereire. Így a program megfelel a törvényi előírásoknak.

Készletnyilvántartás

A Szamlazzezzel.hu programot azoknak is ajánljuk, akiknek a számlázás mellett a termékek nyilvántartása, a raktárkészlet nyomon követése is fontos szempont.


Miért éppen a Szamlazzezzel.hu?

JUTA-Soft szamlazzezzel.hu mobil nyomtatós online számlázó program
  • Bármilyen eszközről elérhető, ami internetre csatlakozik és van rajta böngésző.
  • Nem szükséges telepíteni. Csak internet elérés szükséges a futtatásához.
  • Egy mobil nyomtató segítségével, azonnal ki tudja nyomtatni a számlát.
  • Szükség esetén készletet is tud kezelni.
  • Egyszerűen használható eladási felület, a gyors számlázás érdekében.
  • Gyakran használt termékek/szolgáltatások kitűzése gyorsgombra az eladásnál.
  • Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül megoldást nyújt a használat során felmerülő kérdésekre.

Képek a programból