JUTA-Kisker

JUTA-Kisker
kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó programok


Rövid programismertető

Kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztésénél a legfontosabb szempontjaink a következők voltak:

  • Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat)
  • Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások
  • Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása)
  • Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása
  • Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható

Kereskedelmi rendszereinket több mint 26 év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják. Részletesebb érdeklődésükre ingyenes helyszíni programbemutatót tartunk.

A program szinte mindent tud, ami egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet. Lehetőséget nyújt az üzletekben kiadott áru számlázására, értékesítési jegyzék, szállítólevél és export számla készítésére, a raktárkészlet naprakész nyilvántartására, leltározásra, a vevők és szállítók adatainak nyilvántartására, az árumozgás követésére, nyereségszámításra, ÁFA karbantartásra valamint árlista nyomtatására, továbbá megfelel az érvényes számviteli törvénynek. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat is. Üzletekben pénztárgépes összeköttetéssel és gyors vonalkódos eladás funkcióval segíti a dolgozók munkáját. A program könnyedén boldogul akár több tízezres áru és ügyfélkörrel, s nem jelent gondot akár százezer számla és egyéb bizonylat elkészítése sem.

A program használatához nincs szükség egérre, ezzel is növelve az eladás sebességét, egyszerű könnyen áttekinthető a kinézete, ugyanakkor kihasználja a Windows operációs rendszer által nyújtott előnyöket is. (pl.: Hálózatos működés, USB-s nyomtatók támogatása, listák és kimutatások küldése Excelbe vagy Wordbe, bizonylatok nyomtatása PDF-be)

A program, a következő Windows verziók alatt működik: Win 10, Win 11 (a 32 és a 64 bites verzió is jó).


Alapfunkciók

JUTA-Kisker kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó program
JUTA-Kisker kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó program

A JUTA-Kisker program három verzióban érhető el.

  • A Standard verzió olyan kiskereskedelmi üzletek számára készült, mint például a cipő és ruha üzletek, papír–írószer és nyomtatvány boltok, műszaki boltok, bio boltok, állatpatikák és kisállat kereskedések, vagy kisebb vendéglátó helyek.
  • Az ABC verzió közértek, élelmiszer boltok részére lett kifejlesztve.
  • A Light verzió a Standard verzió korlátozott tudású változata. Csak a legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza.

Az alábbi táblázatban látható, hogy az egyes programverziók milyen funkciókat tartalmaznak.

FunkciókLight verzióStandard verzióABC verzió
Értékesítési jegyzék
Áfás számla készítés
Szállítólevél készítés
Vonalkódos eladás, bevételezés
Eladási kimutatások és statisztikák
Sztornó / helyesbítés
Raktárkészlet nyilvántartás
Készlet listák
Árlista készítés
Bevételezés
Leltár funkciók
Napi zárás
Partner nyilvántartás
Jelszó függő menühozzáférés
Akciók kezelése
Előlegek, pénzbe- és kifizetések kezelése
Listák Excelbe / Wordbe
Göngyöleg kezelés
Súlykódos vonalkódok kezelése
Vonalkód nyomtatás címkenyomtatóra (Zebra kompatibilis)
Online pénztárgép kapcsolatra felkészítve
Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás

Kiegészítő modulok

A JUTA-Kisker kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó programot további kiegészítő modulokkal lehet kiegészíteni, melyek további lehetőségekkel bővítik a JUTA-Kisker program amúgy is széleskörű lehetőségeit. A kiegészítő modulokat nem tartalmazzák a különböző programcsomagok. Ezeket külön lehet megvásárolni, attól függően melyekre van szükség.

Az alábbi táblázatban látható, hogy az egyes kiegészítő modulokat mely programverzióhoz lehet használni.
(A modulok nevére kattintva, bővebb információt kaphat az adott modulról.)

ModulokLight verzióStandard verzióABC verzió
Árajánlat / Megrendelés készítése
Áru összekapcsolás (receptura)
Automata bizonylat készítés
Automatikus számlamásolat küldő modul
Bevételezés importáló modul
Bizonylatok félrerakása
Export számla készítés
Hálózatos működés
Jegyzék / Szállítólevél számlázása
Kommunikációs modul (Pendrive, FTP)
Könyvelő program kapcsolat
Nyomtatás PDF formátumba
NTAK adatszolgáltatás
Online Számla modul
Pénztárgép kapcsolat
Sarzs és gyártási szám kezelés
Szigorú elszámolású bizonylatok kezelése
Tartozások nyilvántartása
Több raktár kezelése
Törzsvásárlói pontgyűjtés
Wolt összeköttetés

Ingyenes kipróbálási lehetőség

Bizonytalan benne, hogy jó lesz-e Önnek a kiválasztott program?

Lehetőséget nyújtunk arra, hogy befektetés nélkül, INGYEN kipróbálhassa készletnyilvántartó, számlázó programjainkat. Ha szükséges ingyenesen biztosítjuk a kipróbálás idejére a megfelelő eszközöket is, beleértve a számítógépet, monitort, vonalkód olvasót is. Amennyiben igényli, a megfelelő profilhoz (élelmiszer, ruha, cipő, ajándék) tartozó cikktörzset is biztosítunk. Így például, ha Ön élelmiszer boltot üzemeltet, nem szükséges a több ezer (kb. 8000) cikket felvinnie ahhoz, hogy kipróbálhassa a rendszer teljes tudását. Rendelkezünk a hazai élelmiszer láncokhoz (pl. CBA, Reál, Honi, stb.) tartozó cikktörzsekkel is.

Önnek nem kell rizikót vállalnia.

Ha úgy ítéli meg, hogy nem megfelelő az Ön számára a program, nincs megelégedve a kezelhetőségével, tudásával, megbízhatóságával akkor legfeljebb a kipróbálásra szánt időt veszíti el. Mi hiszünk magunkban és programjaink megbízhatóságában, kényelmében, tudásához képest legyőzhetetlen ár-érték arányában.

Próbálja ki Ön is!

Ha megfelelt a próbán, csatlakozzon a 26 év tapasztalatából kialakult program felhasználói táborához. Kérje referencia helyeink listáját! Valószínű, hogy az Önök profiljában és közelében is tudunk referencia üzletet ajánlani.


Nyilatkozat

A Juta-Soft Kft. által forgalmazott JUTA-Kisker raktárkészlet nyilvántartó és számlázó program megfelel a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendeletben előírtaknak és a 47/2007. (XII. 29.) PM rendelettel módosított 24/1995. (XI. 22.) PM rendeletben, valamint a 2007. évi CXXVII. törvényben előírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a gépi program kihagyás és ismétlés nélkül biztosítja a sorszámozást, és a másolatok alapján a hiánytalan elszámolás biztosított. A számlázó program a számla sorszámokat automatikusan generálja, azokat utólag módosítani nem lehet, a megírt számlák nem módosíthatók, továbbá a 2016. január 1-jétől hatályos 11/A. § értelm ében a számlázó program olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval rendelkezik, amelynek elindításával adatexport végezhető. Ez a funkció a programban NAV adatszolgáltatás menüpont alatt található.

Megfelel továbbá a 34/1999.(XII.26.) PM rendelet 1.§ (6)/b. pontjában leírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a számla összes példányának egymás utáni nyomtatással történő előállítása esetében a gépi program bizto sítja a példányok sorszámozását, több példányos összeszerelt, előnyomás nélküli számla esetén pedig feltünteti azt, hogy a számla hány példányban készült.

Amennyiben a programot vagy az adatait külső behatás éri, vagy a kód visszafejtésével, külső beavatkozással a program szerkezete vagy az adatbázis megváltozik, jelen elismervény érvényét veszti. A program csak akkor tud megfelelni a fenti követelményeknek, ha a számlát előállító nyomtató és az operációs rendszer is megfelelően működik. A program és az adatbázis visszafejtése súlyos jogi következményeket vonhat maga után! Amennyiben a számítógéppel előállított számla kihagyás és ismétlés nélküli sorszámozása sérül, úgy ezért a felelősséget az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény (Áfa-törvény) 44. § (5) bekezdésének előírása alapján a számla kibocsátója viseli.

Kiskereskedelmi egységekben a program használata nem mentesít a pénztárgép használata alól. Számlázó program használata esetén, a felhasználó által üzemeltetett pénztárgépen kötelező kiállítani adóügyi bizonylatot, a számítógépes bizonylatok legfeljebb egyéb belső célokat (pl. árucsere, garancia igazolását) szolgálják.


Képek a programból