Kiegészítők letöltése a JUTA-Raktár programhoz

Kiegészítők letöltése a JUTA-Raktár programhoz


winprint

winprint.exe

Nyomtató vezérlő a JUTA-Raktár programhoz, hogy USB-s nyomtatókra is tudjon nyomtatni.

excel

raktkesz.xls

A JUTA-Raktár program régebbi verzióiban a listákat és kimutatásokat excel-be (Microsoft Excel) a raktkesz.xls kiegészítő segítségével lehet kinyomtatni. A fájlt a JUTA-Raktár mappájába kell bemásolni. Működéséhez a vagolap.exe fájl is szükséges.

word

raktkesz.doc

A JUTA-Raktár program régebbi verzióiban a listákat és kimutatásokat word-be (Microsoft Word) a raktkesz.doc kiegészítő segítségével lehet kinyomtatni. A fájlt a JUTA-Raktár mappájába kell bemásolni. Működéséhez a vagolap.exe fájl is szükséges.

calc

raktkesz.sxc

A JUTA-Raktár program régebbi verzióiban a listákat és kimutatásokat LibreOffice Calc-ba (táblázatkezelő) a raktkesz.sxc kiegészítő segítségével lehet kinyomtatni. A fájlt a JUTA-Raktár mappájába kell bemásolni. Működéséhez a vagolap.exe fájl is szükséges.

writer

raktkesz.sxw

A JUTA-Raktár program régebbi verzióiban a listákat és kimutatásokat LibreOffice Writer-be (szövegszerkesztő) a raktkesz.sxw kiegészítő segítségével lehet kinyomtatni. A fájlt a JUTA-Raktár mappájába kell bemásolni. Működéséhez a vagolap.exe fájl is szükséges.

clipboard

vagolap.exe

A JUTA-Raktár program régebbi verzióiban a listák és kimutatások táblázatkezelőbe vagy szövegszerkesztőbe importálásához szükséges a vagolap.exe fájl.

jutakep

jutakep.exe

Képnézegető kiegészítő a JUTA-Raktár programhoz.