Pultszkennerek

Zebra TC22 és TC27 mobil adatgyűjtők


A Zebra TC22/TC27 adatgyűjtők bemutatása

Ipari mobiltelefon

A Zebra TC22 / TC27 mobil számítógép a nagysikerű TC2x sorozat harmadik generációja. A hétköznapi fogyasztóknak szánt okostelefonok stílusát és árképzését követi, ötvözve olyan nagyvállalati funkciókkal, amelyek növelik a termelékenység és az ügyfél kiszolgálás minőségét. Ez a kompakt, nagy teljesítményű készülék nagy, 6 inches kijelzővel, 5G-vel, Wi-Fi 6E-vel, integrált szkennerrel, tap-to-pay és más érintésmentes tranzakciók támogatásával és még sok egyéb más hasznos funkciójával sokkal többet nyújt egy átlagos mobiltelefonnál. Úgy készült, hogy túlélje a fogyasztói telefonok élettartamát, így jobb megtérülést biztosít a vállalkozások részére. A Zebra szolgáltatási portfóliója pedig segít abban, hogy eszközök hosszú távon a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák és tartsák fenn.

Kiváló szkenner teljesítmény

A mobiltelefonok kamerájával történő szkenneléshez képest a Zebra vállalati szintű szkennelési lehetőségei lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy feleannyi idő alatt, feleannyi energia befektetésével rögzítsenek vonalkódokat. Két opció közül is választhatunk, rendelhetjük a készüléket SE4710 1D/2D standard szkennelőmotorral vagy SE55 1D/2D Advanced Range szkennelőmotorral, IntellifocusTM technológiával, amely képes a kézben tartott vagy a legmagasabb raktári polcon lévő tételek szkennelésére is. A választást a vonalkódok távolsága határozza meg, de mindkét megoldással gyors és pontos vonalkódolvasásra lehet számítani, függetlenül azok állapotától. A rekordidő alatt elvégezhető leltározás érdekében a standard hatótávolságú RFD40 UHF RFID olvasóval és a standard vagy kiterjesztett hatótávolságú RFD90 Ultra-Robusztus UHF RFID olvasóval párosítható a TC készülék. Csatlakoztatható a Zebra eConnex™ adapterén keresztül, vagy Bluetooth-szal és egyszerűen kezelhetjük az UHF RFID olvasókat Wi-Fi segítségével is.

Prémium kategóriás funkciók

Ha vezeték nélküli kapcsolatról van szó, a TC22/TC27 ipari PDA-ban minden aktualitáshoz hozzájuthatunk. Az 5G és a Wi-Fi 6/6E2 vezetékmentes technológiák a vezetékkel elérhető maximális sebességet biztosítják, jobb hang- és adatteljesítményt nyújtva a dolgozóknak a létesítményen belül és kültéren egyaránt. A privát 5G és a CBRS3 LTE hálózatok támogatása költséghatékony vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé a legnagyobb beltéri és kültéri létesítményekben is. A Bluetooth 5.2 kiemelkedő hangminőséget biztosít, miközben kevésbé meríti az akkumulátort, továbbá olyan egyedi funkciók csatlakoztatását teszi lehetővé, amelyek a kommunikáció és az együttműködés hatékonyságát segítik. A korábbi szériákhoz képest nagyobb, 6 inches kijelző nagyobb megjelenítési felületet biztosít. A fényes, 450 nites képernyő pedig bárhol könnyedén leolvasható - rossz fényviszonyok esetén és erős napsugárzásban is.


A Zebra TC22/TC27 adatgyűjtők használata a JUTA-Soft PocketBrain programmal

A Zebra TC22/TC27 adatgyűjtők számos előnnyel járnak a vállalati környezetben. Ezek a speciális eszközök kifejezetten az adatgyűjtésre és az üzleti folyamatok optimalizálására lettek tervezve.
A JUTA-Soft PocketBrain programmal ötvözve, ezek az eszközök lehetővé teszik a gyors és pontos adatgyűjtést, ami növeli a hatékonyságot és csökkenti a hibalehetőségeket.

Eladás

Az értékesítési folyamatokat jelentősen fel lehet gyorsítani, ha a megvásárolandó tételeket egy adatgyűjtővel összesítik, és az így elkészült megrendelést töltik be az ügyviteli rendszerbe. A PocketBrain program is lehetőséget nyújt a rendelések összekészítésére. Az összegyűjtött tételeket a JUTA-Soft számlázó programjaiba és kassza rendszereibe is be lehet tölteni.

Bevételezés

A beérkezett árút sajnos fizikailag is ellenőrizni kell beérkezést követően, össze kell vetni a számlán szereplő tételekkel ami sok energiát fel tud emészteni. Az adatgyűjtők használatával az ellenőrizés közben össze lehet gyűjteni a bevételezendő információkat, így rengeteg időt és plusz munkát lehet megspórolni. Tekintve, hogy a pontos és hatékony adatgyűjtés kulcsfontosságú a vállalkozások számára, az adatgyűjtők segítenek optimalizálni a folyamatokat és növelni a hatékonyságot. A Zebra mobil adatgyűjtőivel és a PocketBrain program segítségével könnyedén rögzíthetik a termékek adatait, nyomon követhetik a készleteket és optimalizálhatják a raktározást.

Leltár

A bolti leltározás hallatán sokaknak a bezárt üzletek és túlórák sokasága jut eszébe, de nem kell, hogy így legyen!
Felejtsék el a kockás füzetet és készleteltérést, az órákon át tartó adatrögzítést, a számítógép és a polcok közötti rohangálást. A Zebra mobil adatgyűjtőivel és a PocketBrain programmal a leltározás egyszerűbb, gyorsabb és hibamentesebb folyamattá válik. Könnyedén végig mehetnek a polcokon, és az adatgyűjtőn rögzíthetik a mennyiségeket és ezt követően már be is tölthetőek az adatok a raktárkezelő program leltár menüjébe.

Árellenőrzés

Az üzletekben mondig fontos, hogy a termékekhez kihelyezett árcímkék pontos adatokat tartalmazzanak. A PocketBrain segítségével, az adatgyűjtőre feltöltött adatokkal ellenőrizni tudják a polcok között a kihelyezett árcímkék adatait és az árakat. Rögzíthetik ha a címkék sérültek vagy az adattartalmuk hibás és újra kell nyomtatni. Az így összegyűjtött adatok alapján a raktárkezelő program új címkéket tud készíteni.