Szoftvereinkhez ajánlott
hardver eszközök

 


Számítógép konfigurációk

Intel Celeron Dual-Core G4400 Számítógép konfiguráció
GigaByte Alaplap, Integrált video kártya, 120 Gbyte SSD, 4 Gbyte DDR3 RAM, LG DVD-ROM, Bill.+ mouse
 
Intel Celeron Dual-Core G3260 Számítógép konfiguráció Kis méretű házban
GigaByte Alaplap, Integrált video kártya, 120 Gbyte SSD, 4 Gbyte DDR3 RAM, Bill + Mouse
 
Használt márkás gépek
pl.: Intel Core 2 Duo 3Ghz, 2 vagy 4Gbyte Ram, 160GB Hdd, Cd-Rom ,Alaplapi hangkáya, USB, Gigabit ethernet
 

POS terminálok

ELO Touch Solutions 15E1 15,6" érintőképernyős POS terminál
Intel Atom, 1.6GHz, RAM: 1 GB, HDD: 160 GB, USB (4x), RS232 (2x), Ethernet (10/100/1000 Mbit), audio, VGA,tápegységgel, kábellel
 
Posiflex PS-3315 érintőképernyős POS terminál
A PS-3315 POSIFLEX terminál alacsony áron kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt és megbízhatóan működik. Az ipari kivitelű ventilátormentes számítógépek között kitűnő választás, amely a legtöbb kereskedelmi alkalmazás hardverigényét kielégíti.

Monitorok

19" LCD LED monitor
ACER, LG, Samsung, 3 év garanciával
 
20" LCD LED monitor
ACER, LG, Samsung, 3 év garanciával
 
19" LED Touch Screen monitor
LG érintőképernyős üzleti monitor, 2 év garanciával

A4-es nyomtatók

Tintasugaras nyomtatók
Professzionális színminőségű dokumentumokat és lenyűgöző marketinganyagokat nyomtathat a lézernyomatókhoz képest akár 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költséggel.
 
Multifunkciós tintasugaras nyomtatók
A szolgáltatások teljes körével ellátott All-in-One készülékek professzionális színes dokumentumokat biztosítanak a lézernyomtatók oldalköltségének akár a feléért. A sokoldalú nyomtatási, faxolási, beolvasási és másolási funkciókkal hatékonyan végezhet el nagy volumenű nyomtatási feladatokat is.
 
Laser nyomtatók
A hatékony munkavégzésre tervezett kompakt lézernyomtatókkal mindig egyenletes és professzionális minőségű dokumentumokat nyomtathat.
 
Multifunkciós laser nyomtatók
A hatékony munkavégzésre tervezett, multifunkciós készülékekkel professzionális minőségű dokumentumokat nyomtathat, továbbá beolvasást és másolást is végezhet.

Blokknyomtatók

EPSON TM-T20 hőnyomtatós blokknyomtató
Az egyszerűen telepíthető és karbantartható, kedvező árú TM-T20 készülék minden jelenlegi operációs rendszert támogat. A beépített tápegység, a tápkábel, a csatlakozókábel és a fali konzol révén teljes POS megoldást kap egyetlen dobozban.
A jó minőségű, megbízható és kedvező áron megvásárolható készülék tökéletesen illeszkedik bármilyen kiskereskedelmi egységbe.
 
SAMSUNG SRP-350 hőnyomtatós blokknyomtató
Az SRP-350 a Samsung egyik leggyorsabb hőpapíros nyomtató modellje. A nyomtatási sebessége 150mm/mp. Helytakarékos(kisméretű, falra szerelhető), Könnyen használható. Papírbefűzés támogatásának módja:D&P (Drop and Print) "dobd-bele-és-nyomtass!"