JUTA-VIR webes vezetői információs és boltirányitási program

Rövid programismertető

A JUTA-VIR egy felhő alapú program, mely a becsatolt boltok napi készlet és forgalmi adatait gyűjti össze. Az összesített, megszűrt adatokat, egy egységes webes felületen, valamint Excelben lehet megtekinteni, ahol tovább is szerkeszthetőek.

Felhő alapú ügyviteli rendszerünk úgy van megtervezve, hogy költséghatékony és a vállalkozására testre szabható legyen. A programban könnyedén tudja nyomon követni boltjai készlet mozgását, központilag végezheti el a bevételezést valamint a boltok közötti árumozgást és még az árurendelések előkészítéséhez is segítséget kap.

A programban számos riport, lista és lekérdezés segíti és egyszerűsíti a mindennapi feladatok elvégzését és a fontos üzleti döntések meghozatalát.

Részletes program árlista

Alapfunkciók

Központi cikktörzs Központi terméklistát vihet fel, így boltjaiban egységes kód és vonalkód rendszert építhet ki, ami segíti a termékek egyszerű kezelését, és gyors eladását.
Központi készlet kezelése Egyben láthatja az összes boltjának a készletét akár egy adott termékre lebontva is.
Árukereső A program egyik hasznos funkciója az árukereső, ahol egy-egy terméknek tudják megtekinteni, a boltonkénti aktuális készletét, utolsó szállítóját, utolsó eladás dátumát, utolsó beszerzési árát, eladási árát. A keresés vonalkód, vagy megnevezés alapján is működik, valamint IOS-en és Androidon a megfelelő kiegészítő applikációval a telefon kameráját felhasználva lehet vonalkódot olvasni.
Központi bevételezés Bevételezést készíthet távolról a boltoknak, így a boltokban nincs szükség külön emberre a bevételezések elvégzésére, amivel időt és pénzt spórolhat meg.
Bevételezés külső forrásból Lehetőség van a beszállítók által elektronikusan küldött szállítólevelek (CSV) bevételezésére.
Boltközi árumozgás A programban egyszerűen végezheti el a termékek áttárolását egyik boltból a másikba
Rendelés előkészítés A program a korábbi fogyások és számos algoritmus alapján képes ajánlatot tenni a rendelendő termékmennyiségekre, ezzel segítve a rendelések előkészítését.
Elektronikus adatcsere A webes és bolti-kiskeresdelmi programok között folyamatos adatcsere zajlik. A programok megadott időközönként szinkronizálják az adatokat, hogy mindig naprakész adatokkal dolgozhasson.
Naprakész adatok Naprakészen frissítheti a termékskáláját bármilyen számítógépről.
Értékesítés A számla és értékesítési jegyzék készítő modullal kiváltható egy külön számlázó program is.
Leltár A programban lehetőség van készletek leltározására is.
Listák, lekérdezések A program számos listával és lekérdezéssel segíti a mindennapi munkát.
Szállítók menedzselése Ezen a felületen a beszállítók adatait lehet, szerkeszteni, rögzíteni. Lehetőség van a szállítási napok megadására is.
Felhasználói szintű jogosultságkezelésA felhasználói szintű jogosultságkezelésnek köszönhetően, egyes munkákat kioszthatják az alkalmazottaknak, és nem kell attól tartani, hogy olyan adatokhoz férnek hozzá, amivel visszaélésre van lehetőségük.

Kiegészítő modulok

Gyártás A Gyártás Modul segítségével a beérkező rendelések alapján indíthatóak a gyártások és kiszállítások. A Modul képes kezelni a késztermékhez szükséges beépülőket, darabjegyzék állítható össze. A rendeléseken szereplő tételek mindösszesen és tételes alapanyag igényét is ki tudja számítani a program. A legyártott, elkészített termékek, mint késztermék kerülnek vissza a raktárba egy külön bevételezéssel. A gyártásra kiállított bizonylatok sorszámozása alapján pontosan lehet tudni, hogy az adott gyártás melyik ügyfél melyik rendeléséhez tartozik.
Címke nyomtatás A programban lehetőség van személyre szabott vonalkódos címkék előállítására is. (Zebra címkenyomtató szükséges hozzá)

További kiegészítők

Okos telefonon kamera használati lehetőség vonalkódolvasáshoz egyes funkcióknál:

Barcode Scanner (Android) Android telefon vonalkód olvasó program telepítése:
Play áruház: Barcode Scanner (ZXing Team)
Google webáruház
Barcode Scanner (Apple) Apple telefon/tablet vonalkód olvasó program telepítése:
App store áruház: pic2shop Barcode Scanner (Vision Smarts)
AppStore webáruház

Kipróbálási lehetőség

A program lehetőséget ad arra, hogy egy teszt adatbázissal kipróbálják a program működését. Itt minden kötelezettség nélkül kipróbálhatóak a webes felület funkciói.

Belépés a DEMO felületre:

JutaVIR weboldala:
www.juta-soft.hu/jutacenter
Cég azonosító:
abc
Belépő neve:
admin
Jelszó:
1234

Képek

  • program
  • program
  • program
  • program
  • program
  • program
  • program
  • program