Egyéb letöltések

Letöltés (32 bites)

Windows Mobile Device Center (Windows Mobile-eszközközpont)

A Windows Mobile-eszközközpont segítségével kapcsolat alakíthatók ki a Windows Mobile rendszerű (Windows Mobile 2003 vagy újabb verziójú) mobileszközökkel, tartalom szinkronizálható velük, illetve kezelhetők a zeneszámok, a képek és a videofelvételek.

Letöltés (64 bites)

A Windows Mobile-eszközközpont hatékony üzletiadat-szinkronizáló platformot egyesít egy vonzó felhasználói felülettel.

A Windows Mobile-eszközközponttal gyorsan létesíthetők új kapcsolatok, szinkronizálhatók az üzletvitelhez nélkülözhetetlen információk, egyszerűen kezelhetők a szinkronizálás beállításai, illetve lehetőség nyílik az üzleti dokumentumok átvitelére az eszköz és a személyi számítógép között.

Letöltés

ActiveSync

Szinkronizációs szoftver, mely képes bármilyen a Windows CE alapú eszközökkel kommunikálni USB, Bluetooth vagy infravörös kapcsolaton keresztül.

Letöltés

RCMD (Remote Command Service)

Kommunikációs segédprogram Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8 alá.

Letöltés

Microsoft .NET Framework 2.0

A Microsoft féle, .NET programok futtatásához szükség környezet 2.0-ás magyar nyelvű verziója

Letöltés

Microsoft .NET Framework 4.0

A Microsoft féle, .NET programok futtatásához szükség környezet 4.0-ás verziója

Letöltés

LibreOffice

A LibreOffice egy nyílt forráskódú, magyar nyelvű, irodai alkalmazás (Szövegszerkesztő, Táblázatkezelő, stb).
Teljesen INGYENESEN használható akár otthon, akár az irodában, tetszőleges számú számítógépen.

A program telepítésénél ajánlott a telepítési útvonalból kiszedni a pontokat, mert nem biztos, hogy a A JUTA-Raktár program megtalálja az office indítási mappáját, ha pontok vannak a nevében.

Letöltés

Adobe Acrobat reader

PDF állományok megnyitására, olvasására és nyomtatására szolgáló ingyenes magyar nyelvű segédprogram.

Letöltés

Logmein (Távsegítség)

Telepítési instrukciók:

Kattintson rá a Letöltés gombra, majd számítogép megnevezéséhez írja be a cég nevét és egy beszédes ismertetőjelét a gépnek (pl.: bevét, kassza, szerver, stb.). Pipálja be az Ezt a linket megbízható forrásból kaptam felirat elötti négyzetet. Ezután kattintson a Folytatás gombra, majd a következő képernyőn a Download now feliratra. Ha letöltődött a fájl, kattintson rá majd kattintson a Futtatás gombra! A licensz szerződés elfogadása után (jelölőnégyzet bepipálása), kattintson a Tovább gombra. A következő felületen ahol a Fióktulajdonos: jutasoft_ (info@juta-soft.hu) feliratot látja, ismét kattintson a Tovább gombra. A következő két választható lehetőség közül válassza ki a Tipikus opciót, majd Tovább gomb. Itt változtathat a számítógép megnevezésén ha esetleg még nem írta be a cégnevét beszédes leírással. Ha megfelelőnek találja a számítógép nevét kattintson a Tovább gombra, ezután válassza ki a kívánt telepítési helyet vagy hagyja alapértelmezetten. A tovább gombra kattintás után a telepítés megkezdődik, amint befejeződik a telepítés kattintson a Befejezés gombra. Ezután felugrik egy ablak ahol, hozzáférési kódot kér a program. A hozzáférési kód: "12345678". Beírás után ezt még egyszer meg kell erősíteni. Ügyeljen rá, hogy a kódot pontosan adja meg.

Hozzáférési kód: 12345678

Letöltés

Távsegítség 7

A TeamViewer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy interneten keresztül akár egy másik gépet is irányítson.

Csupán a kívánt PC azonosítója és jelszava kell és már él is a kapcsolat. Kapcsolatot létesítve a távoli géppel lehetővé válik a helyi monitoron való megjelenítés, és persze ez visszafelé is működik.