Főoldal

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól fel lehet tölteni képeket a termékekhez, a könnyebb azonosítás érdekében. A menüpontot, és további tájékoztatást a Raktárkészlet->Termékképek feltöltése menüpontban talál.
Részletekért érdeklődjön az info@juta-soft.hu címen.

2018.04.30
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól elérhető egy infoközpont(összesítő) felület (a boltok diagramm színeit a beállítások->boltok->adott boltra kattintva lehet módosítani).
Részletekért érdeklődjön az info@juta-soft.hu címen.
2018.02.22.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy szerverkarbantartás lesz, a várható időpontja: 2018.04.22, vasárnap 22:30 után. A művelet terveink szerint legfeljebb 10-30 perces kimaradással jár. Részletekért érdeklődjön az info@juta-soft.hu címen.
2018.04.19.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól elérhető a VIR-cimkenyomató modul, valamint az MT2070-es adatgyüjtők bevételezési funkciója is támogatottá vált.
További változások:
- Raktárkészlet exportálási lehetősége
- Bevételezés exportálási lehetősége
- Számlák exportálási lehetősége
- Áruösszekapcsolási lehetőség
- Megrendelés mentése bevételezéshez
- OTR kapcsolat
- Reszponzivitási fejlesztések
- Pótraktár kezelés
- Bevételezési fejlesztések
- Központi eladott terméklista
- Nettós árak kezelése (csak új rendszer esetében elérhető)
- Apróbb hibajavítások
Részletekért érdeklődjön az info@juta-soft.hu címen.
2017.10.25.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól elérhető VIR-hez kapcsolható cimkenyomató program. Részletekért érdeklődjön az info@juta-soft.hu címen.
2017.06.01.
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napon (február 9) frissítettük a weboldalt. Amennyiben észrevételük van kérjük jelezzék az info@juta-soft.hu emailen.
2017.02.09.