Ingyenes számlázóprogram igénylése.

Amennyiben az ingyenes számlázóprogramunkat használni szeretné, az új rendelet értelmében meg kell adnia cégadatait. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy abban az esetben tudunk csak ingyenes számlázó program telepítő linket küldeni, ha elküldi a cégkivonatát, aláírási címpéldányát, elérhetőségét, mert az új törvények miatt nyilván kell tartanunk, hogy ki használja a programot.

Az ingyenes számlázó program 2015.12.31-ig használható díjmentesen. Amennyiben 2016.01.01-től is szeretné használni a számlázó programot, ahhoz szoftverfrissítés szükséges. A 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet értelmében 2016. január 1-től kizárólag olyan számlázó programot lehet használni, mely rendelkezik az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás elnevezésű funkcióval. A JUTA-Soft raktárkészlet kezelő és számlázó programok legfrissebb verziói rendelkeznek a fent megnevezett funkcióval, tehát január 1. után is használhatók, amennyiben az ezt tartalmazó frissítés telepítésre kerül. Az erről szóló részletes NAV tájékoztatás az alábbi hivatkozáson olvasható:
www.nav.gov.hu/nav/ado/afa080101_hatalyos/A_szamlazo_programok_20151007.html

Ezt a frissítést az ingyenes számlázó programoknál havi 1.000Ft+áfa szoftverkövetési díj ellenében tudjuk biztosítani, mely által jogosultak lesznek a későbbi szoftverfrissítésekre is külön díjazás nélkül.

Cégadatok

Cégnév:

Cím:
E-mail:
Adószám: - -
Kapcsolattartó:
Telefonszáma:


Személyes adatait bizalmasan kezeljük, és nem adjuk tovább harmadik félnek.